«Travelling to English-speaking countries»

23.02.2019 19:07

З метою популяризації англійської мови серед дошкільнят, педагогів та батьків 18-22 лютого 2019 року у ЦРД «Калинка» м.Волочиськ було проведено тиждень англійської мови «Travelling to English-speaking countries».

Кожного дня діти знайомилися з одною англомовною країною, її культурою, звичаями, символами та визначними місцями.

Вчителем англійської мови Маляр Д.В. було організовано ряд різнопланових заходів для цікавого та насиченого проведення тижня. 
Для батьків – консультації щодо підвищення мотивації до раннього вивчення англійської мови та створення умов для індивідуальної роботи вдома ;

відкрите заняття у адаптаційній групі короткотривалого перебування «Мама і я», що показало переваги методу занурення у мовне середовище у роботі з дітьми раннього віку.

Для педагогів – практикум з побутового спілкування. Всі педагоги ЦРД «Калинка» були активними учасниками заходу. Вони із задоволенням поринули у світ англійської мови.

Увазі дошкільнят були запропоновані цікаві бесіди про англомовні країни, віртуальні екскурсії та відео подорожі, різноманітні розмальовки визначних місць та символів тої чи іншої країни, перегляд розвивальних мультфільмів. Малята залюбки приймали участь у музичних та рухливих іграх, змагалися та весело співали пісні на англійській мові.


Пізнавальні відкриті заняття, які провели вчитель англійської мови Маляр Д.В., та вихователь старшої групи Апетик Н.Ю., показали, що опановувати іноземну мову в ігровій формі набагато простіше і веселіше, а дошкільнята знають, люблять і з задоволенням вивчають англійську мову.
Підсумком тижня англійської мови стала розвага «Cheerful english». Святкова атмосфера в ЦРД сприяла успішній реалізації всіх задумів.Дошкільнята співали, танцювали, гралися з Captain America, подорожували на London double decker bus, визволяли австралійських звірят, змагалися. Свято пройшло весело та невимушено.

Підводячи підсумки тижня англійської мови, ми можемо впевнено сказати - англійська для дітей, що тільки вчаться говоритианглійською, не складніша за рідну мову, так вже влаштований мозок. Дошкільнята з задоволенням, граючись і занурюючись у іншомовне середовище, засвоюють мову, розвивають комунікативні здібності, розширюють свій кругозір та знання.

—————

Назад